Kolonel Verveerstraat 78 D

1411 VE Naarden

035-6943810

Bij spoed toets 1

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 08:00 - 17:00

Spreekuren

Spreekuren

U kunt op 2 manieren gemakkelijk een afspraak met één van de huisartsen inplannen: Online via WebApp of telefonisch door te bellen met 035-6943810, kies optie 3 voor de assistente. NB: Voor spoedeisende klachten of een chirurgische ingreep dient u altijd te bellen met onze praktijk!

 

Op alle doordeweekse dagen is er spreekuur vanaf 8:00 uur, behalve op de woensdagen. Op de woensdagen begint het spreekuur om 07:30 uur

Een consult bij uw huisarts duurt vijftien minuten. Om uw klacht of zorg goed uit te vragen, te onderzoeken en vervolgens samen met u een plan te maken voor een behandeling van de klacht of eventueel vervolgonderzoek te bespreken; streven wij naar het bespreken van één klacht per consult. Indien u meer klachten wenst te bespreken of meer tijd wenst om uw klachten of zorgen te bespreken verzoeken wij om een langere afspraak te maken of te vragen om een dubbel consult.

 

De huisarts of praktijkondersteuner bezoeken ook patiënten thuis. Als u een huisbezoek (visite) wenst van de huisarts op de dag zelf verzoeken wij dit bij de assistente telefonisch aan te vragen, voor 10:30 uur, op telefoonnummer: 035-6943810. Als u een huisbezoek wenst te plannen, voor de wat langere termijn, met de huisarts of praktijkondersteuner kunt u dit aanvragen bij de assistente.

De huisarts of praktijkondersteuner bezoeken ook patiënten thuis. Als u een huisbezoek (visite) wenst van de huisarts op de dag zelf verzoeken wij dit bij de assistente telefonisch aan te vragen, voor 10:30 uur, op telefoonnummer: 035-6943810. Als u een huisbezoek wenst te plannen, voor de wat langere termijn, met de huisarts of praktijkondersteuner kunt u dit aanvragen bij de assistente.

 

In het geval van een medisch spoedgeval belt u direct 035-6943810 en kiest u snelkiesnummer 1 op uw telefoon.

 

Indien u dringend medische zorg nodig heeft na 17:00 uur op doordeweekse dagen en in het weekend, verzoeken wij u contact op te nemen met de huisartsenpost Blaricum. De huisartsenpost Blaricum is bereikbaar op telefoonnummer: 088-1309600. Het adres is: Rijksstraatweg 3, Blaricum.

 

In de huisartsenpraktijk worden meerdere kleine chirurgische ingrepen uitgevoerd. Denk hierbij aan het verwijderen van plekken op de huid tot de behandeling van ingegroeide teennagels. Indien u hier vragen over heeft, graag eerst contact met de assistent (email: assistente@denieuwevesting.nl, telefoonnummer: 035-6943810).

 
Translate »

Onze WebApp

Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul met formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)

– Actueel medicatieoverzicht

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Nog geen account?

Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalrecept Bestellen

Verwijderen
Call Now Button Ga naar de inhoud