Medewerkers

20200403 Huisartspraktijk Naarden-03254-Edit-Edit by Tetsuro Miyazaki

Ik ben Anne-Fleur, geboren in 1982, getrouwd met Koen en moeder van Willemijn en Babette. Na ruim vier jaar waarnemend huisarts te zijn geweest heb begin 2020 gevestigd in Naarden-Vesting. De band die je als huisarts kan opbouwen met je patiënten is voor mij uniek en dierbaar. Je mag je patiënten bijstaan vanaf de wieg tot het graf en mag alle momenten ertussen meemaken. De verscheidenheid maakt het vak iedere dag weer tot een uitdaging.
Ik volg momenteel de opleiding leefstijlgeneeskunde en integratieve geneeskunde. Patiënten kunnen voor leefstijladvisering en mindbody coaching bij mij terecht.

Anne-Fleur Harbers-Schoemaker

Huisarts
20200403 Huisartspraktijk Naarden-03051-Edit by Tetsuro Miyazaki

Ik ben Reinoud Sprenger en geboren in 1986. Als huisarts geniet ik dagelijks van alle vragen en uitdagingen waar je voor staat en van de verscheidenheid in gesprekken. Naast mijn werk geniet ik onder andere ook van sporten. Ik voetbal, tennis en wielren graag. Daarnaast kan ik genieten van kunst, cultuur en uiteraard gesprekken met vrienden.
Bij mij kunt u ook terecht voor verschillende chirurgische ingrepen, reizigersadvisering en echografie.

Reinoud Sprenger

Huisarts
20200403 Huisartspraktijk Naarden-03192-Edit-Edit by Tetsuro Miyazaki

Ik ben Liesbeth Koelewijn, geboren en getogen in Bunschoten-Spakenburg. De opleiding doktersassistente heb ik 21 jaar geleden afgerond. Sindsdien heb ik in verschillende huisartspraktijken gewerkt van een solopraktijk in Amersfoort tot een gezondheidscentrum in Putten.
Sinds anderhalf jaar werk ik 3 dagen per week in deze praktijk. Het beantwoorden van de telefoon tot de ingrepen in de behandelkamer: ik doe het allemaal met veel plezier. De contacten die ik opbouw met de patiënten geven mij veel voldoening tijdens mijn werk.

Liesbeth Koelewijn

Doktersassistente
20200403 Huisartspraktijk Naarden-03276-Edit-Edit by Tetsuro Miyazaki

Mijn naam is Aarti Kila-Klijnsma, geboren in 1975. Na mijn opleiding tot verpleegkundige (1998) heb ik mij verder gespecialiseerd tot kinderverpleegkundige en Kinder Intensive Care verpleegkundige. Inmiddels werk ik ruim 18 jaar als specialistisch verpleegkundige op de Intensive Care voor Kinderen (ICK) in het Amsterdam UMC. Doordat de psychosociale kant op de ICK mij zeer aansprak ben ik psychologie gaan studeren. Eind 2017 heb ik na 4 jaar studie mijn Bachelor Toegepaste Psychologie gehaald. Sinds 2018 werk ik met ontzettend veel plezier in de huisartsenpraktijk als POH-GGZ.

A. Kila - Klijnsma

POH-GGZ
20200403 Huisartspraktijk Naarden-03108-Edit-Edit by Tetsuro Miyazaki

Ik ben Wendy Bakker, geboren in 1964, getrouwd, wonend in Naarden-Vesting en moeder van 2 volwassen kinderen. Ik heb 25 jaar als verloskundige gewerkt en daarvoor nog 1 jaar als oefentherapeute Cesar. In april 2016 ben ik met veel plezier begonnen als assistente in huisartsenpraktijk MKNV. Daarnaast heb ik de opleiding Care for Women specialiste afgerond in 2018.
Met mijn eerder opgedane ervaringen vind ik het heel leuk om een onderdeel te mogen zijn van de huisartsenpraktijk De Nieuwe Vesting.
Naast mijn werk en gezin, tennis ik graag. Ik kan genieten van de natuur, watersport en de bergen. Graag tot ziens op de praktijk.

Wendy Bakker- Cardinaal

Doktersassistente
20200403 Huisartspraktijk Naarden-03229-Edit-Edit by Tetsuro Miyazaki

Ik ben Lotte Stuurman, getrouwd en ik ben moeder van 2 kinderen en woon in Hollandsche Rading. Na 20 jaar als verpleegkundige gewerkt te hebben in het VUmc werd het tijd voor iets anders. Sinds oktober 2018 werk ik in de huisartsenpraktijk in Naarden Vesting. Ik begeleid mensen met chronische aandoeningen (diabetes, verhoogde bloeddrukken, verhoogd cholesterol, astma en COPD) en ik ga op visite bij ouderen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich bij mij veilig en op hun gemak voelen zodat we samen op een leuke manier, kunnen werken aan een gezonde toekomst. De ouderenzorg heeft ook mijn hart gestolen, ik hoop dat ik met mijn visites ouderen ondersteun op allerlei gebieden en dat mensen weten dat ze niet worden vergeten. Ik zie u graag op de praktijk of bij u thuis.

Lotte Stuurman

POH-S
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button