Medewerkers

20200403 Huisartspraktijk Naarden-03254-Edit-Edit by Tetsuro Miyazaki

Ik ben Anne-Fleur, geboren in 1982, getrouwd met Koen en moeder van Willemijn en Babette. Sinds januari 2016 ben ik met heel veel plezier huisarts. Na ruim vier jaar waarnemen ben ik klaar voor de volgende stap en neem ik met heel veel enthousiasme de huisartsenpraktijk in Naarden-Vesting over. De band die je als huisarts kan opbouwen met je patiënten is uniek en dierbaar. Je mag je patiënten bijstaan vanaf de wieg tot het graf en mag alle momenten ertussen meemaken. De verscheidenheid van de problematiek maakt het vak iedere dag weer tot een uitdaging.
Naast mijn werk geniet ik enorm van mijn gezin, van bijpraten met vriendinnen, reizen, wandelen in de natuur, werken in de tuin, yoga en lezen.
Ik doe momenteel de opleiding leefstijlgeneeskunde en integratieve geneeskunde. Patiënten kunnen voor leefstijladvisering en mindbody coaching bij mij terecht.

Anne-Fleur Harbers-Schoemaker

Huisarts
20200403 Huisartspraktijk Naarden-03051-Edit by Tetsuro Miyazaki

Ik ben Reinoud Sprenger en geboren in 1986. Mijn opleiding geneeskunde heb ik aan het VUmc gevolgd. Nadien heb ik 4 jaar als arts in verschillende zorgdisciplines gewerkt om zoveel mogelijk ervaring op te doen voordat ik in 2016 aan de huisartsenopleiding van het VUmc begon. Deze heb ik afgerond in het begin van 2019. Als huisarts geniet ik dagelijks van alle vragen en uitdagingen waar je voor staat en van de verscheidenheid in gesprekken. Naast mijn werk geniet ik onder andere ook van sporten. Ik voetbal, tennis en wielren graag. Daarnaast kan ik genieten van kunst, cultuur en uiteraard gesprekken met vrienden.
Bij mij kunt u ook terecht voor verschillende chirurgische ingrepen, reizigersadvisering en in de toekomst voor echografie.

Reinoud Sprenger

Huisarts
20200403 Huisartspraktijk Naarden-03192-Edit-Edit by Tetsuro Miyazaki

Ik ben Liesbeth Koelewijn, geboren en getogen in Bunschoten-Spakenburg. De opleiding doktersassistente heb ik 21 jaar geleden afgerond. Sindsdien heb ik in verschillende huisartspraktijken gewerkt van een solopraktijk in Amersfoort tot een gezondheidscentrum in Putten.
Sinds anderhalf jaar werk ik 3 dagen per week in deze praktijk. Het beantwoorden van de telefoon tot de ingrepen in de behandelkamer: ik doe het allemaal met veel plezier. De contacten die ik opbouw met de patiënten geven mij veel voldoening tijdens mijn werk.

Liesbeth Koelewijn

Doktersassistente
20200403 Huisartspraktijk Naarden-03276-Edit-Edit by Tetsuro Miyazaki

Na mijn opleiding tot verpleegkundige (1998) heb ik eerst een jaar vrijwilligerswerk in Guatemala gedaan. Weer terug in Nederland heb ik mijn kinderaantekening in verpleegkunde gehaald. Vervolgens heb ik een specialisatie Kinder Intensive Care gedaan en inmiddels werk ik al 18 jaar als specialistisch verpleegkundige op de Intensive Care voor Kinderen (ICK) in het Amsterdam UMC.
In mijn werk op de ICK heb ik veel te maken met stress, angst en vele andere emoties bij zowel ouders als kind. Deze psychosociale kant van het vak spreekt mij ontzettend aan en ik wilde me daar meer in verdiepen. Daarom ben ik psychologie gaan studeren. Eind 2017 heb ik na 4 jaar studie mijn Bachelor Toegepaste Psychologie gehaald. Sinds 2018 werk ik met ontzettend veel plezier in de huisartsenpraktijk als POH-GGZ.

A. Kila - Klijnsma

POH-GGZ
20200403 Huisartspraktijk Naarden-03108-Edit-Edit by Tetsuro Miyazaki

Ik ben Wendy Bakker, geboren in 1964, getrouwd, wonend in Naarden-Vesting en moeder van 2 volwassen kinderen. Ik heb 25 jaar als verloskundige gewerkt en daarvoor nog 1 jaar als oefentherapeute Cesar. In april 2016 ben ik met veel plezier begonnen als assistente in huisartsenpraktijk MKNV. Daarnaast heb ik de opleiding Care for Women specialiste afgerond in 2018.
Met mijn eerder opgedane ervaringen vind ik het heel leuk om een onderdeel te mogen zijn van de huisartsenpraktijk De Nieuwe Vesting.
Naast mijn werk en gezin, tennis ik graag. Ik kan genieten van de natuur, watersport en de bergen. Graag tot ziens op de praktijk.

Wendy Bakker- Cardinaal

Doktersassistente
20200403 Huisartspraktijk Naarden-03229-Edit-Edit by Tetsuro Miyazaki

Nadat ik mijn opleiding verpleegkunde heb afgerond in 1993 heb ik gewerkt op de afdeling endocrinologie van het VUmc. Na 20 jaar VUmc werd het tijd voor iets anders en heb ik oa als vrijwilliger gewerkt in een hospice. Ik merkte in dit jaar dat ik in kleinschalige zorg verder wilde werken en ben zodoende in de huisartsenzorg terecht gekomen. Ik heb de opleiding tot praktijkverpleegkundige in de huisartsenzorg gevolgd deze afgerond in juni 2019. Sinds oktober 2018 werk ik in het Medisch Kwartier Naarden Vesting en ik kijk uit om binnen huisartsenpraktijk De Nieuwe Vesting te werken als POH-S. Ik begeleid mensen met chronische ziekten (diabetes, verhoogde bloeddrukken, verhoogd cholesterol, astma en COPD) en ga op visite bij ouderen. Ik werk nauw samen met de huisartsen zodat wij als team onze patiënten goed kunnen ondersteunen en begeleiden. Ik haal veel werkplezier uit een goede relatie met mijn patienten en gezamenlijke besluitvorming.

Lotte Stuurman

POH-S
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Call Now Button
Translate »