Kolonel Verveerstraat 78 D

1411 VE Naarden

035-6943810

Bij spoed toets 1

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 08:00 - 17:00

Praktische Informatie

Praktische Informatie

For a translation to your preferred language, please click on ‘translate’ at the bottom (left side) of the screen.

Huisartsenpraktijk De Nieuwe Vesting is gevestigd in het Gezondheidscentrum Naarden aan de Kolonel Verveerstraat 78 D te Naarden. Ons telefoonnummer is: 035-6943810.

Huisartsenpraktijk De Nieuwe Vesting is gevestigd in het Gezondheidscentrum Naarden aan de Kolonel Verveerstraat 78 D te Naarden.

Wij geven geen handen aan patiënten. Dit doen wij om de verspreidingskans op infecties te verkleinen.

U kunt zich inschrijven als nieuwe patiënt in onze praktijk. Wij zijn open voor nieuwe aanmeldingenVia de WebApp op de Homepage (patiënten portaal kunt u zich aanmelden)

 

Onze assistentes nemen dagelijks, in de ochtend, op afspraak bloed af voor verder onderzoek. U wordt snel en vakkundig geholpen. Bloedafname wordt alleen gedaan na overleg met uw huisarts. Als u vragen of wensen heeft voor bloedafname graag eerst telefonisch contact met de assistent, 035-6943810.
 
Krijgt u van de huisarts of praktijkondersteuner een formulier mee om bloed te laten prikken? Maak dan gelijk een afspraak voor de bloedafname bij de assistente.

 

U kunt via dit scherm uw onderhoudsmedicatie bestellen. Uw medicatie aanvraag wordt beoordeeld door de dokter en indien uw aanvraag wordt goedgekeurd kunt u twee dagen later uw medicatie ophalen bij uw apotheek. Indien uw aanvraag wordt afgekeurd, krijgt u bericht van een medewerker van huisartsenpraktijk De Nieuwe Vesting. U kunt ook telefonisch uw onderhoudsmedicatie aanvragen via telefoonnummer: 035-6943810, kies vervolgens snelkiesnummer 2.
 
Overige (nieuwe) recepten worden uitsluitend uitgeschreven na overleg met de huisarts, via het telefonisch spreekuur of consult tijdens het reguliere spreekuur

 

Huisartsenpraktijk De Nieuwe Vesting heeft twee soorten praktijkondersteuners in dienst die u kunnen begeleiden voor zowel lichamelijke als geestelijke klachten. U kunt denken aan klachten en ziekten zoals: suikerziekte, longziekten, hoge bloeddruk, relatieproblemen, spanningsklachten en depressies. Ook kunt u bij hen terecht voor hulp bij het stoppen met roken en leefstijladviezen.
 
De psychische klachten worden begeleid door een praktijkondersteuner voor de geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ) en de overige klachten en vragen door een praktijkondersteuner somatiek (POH-S).

 

De doktersassistent staat u dagelijks met enthousiasme telefonisch te woord. Het telefoongesprek zal beginnen met enkele vragen die worden gesteld om de ernst van uw klacht in te schatten. De vragen zijn daarnaast van belang om een zo goed mogelijke inschatting te maken wanneer en door wie uw klacht behandeld kan worden. Wij begrijpen dat sommige vragen soms teveel uw privésfeer kunnen benaderen of als betuttelend over kunnen komen, toch zullen wij deze stellen voor uw veiligheid.
Vaak kan de doktersassistente u al van advies voorzien tijdens dit gesprek. Ook kan zij door alle vragen goed inschatten hoeveel er nodig is om uw klacht te bespreken.

Bij de doktersassistent kunt u ook terecht voor allerlei adviesvragen. Deze kunt u stellen per telefoon op nummer : 035-6943810 of per email: assistente@denieuwevesting.nl
.
Ook heeft de doktersassistente een eigen spreekuur. Op dit spreekuur worden kleine klachten en letsels behandeld. Denk hierbij aan het beoordelen en behandelen van oorproblemen, behandelingen van bloeddrukken en wonden. Uiteraard is er bij twijfel bij de assistente of onzekerheid van uw kant laagdrempelig overleg met de huisarts.

U kunt bij de doktersassistentes terecht voor:
· herhaalrecepten
· bloedafname voor laboratoriumonderzoek
· het meten van uw bloeddruk
· het laten verwijderen van hechtingen
· het laten verrichten van urine onderzoek
· het laten maken van uitstrijkjes ( in het kader van het bevolkingsonderzoek)
· reizigersvaccinatie
· wondbehandeling
· injecties
· oren uitspuiten
· wrattenbehandeling met stikstof

 

Sommige dames willen langdurige vormen van anticonceptie of meer controle over hun menstruaties. Een spiraal of een staafje kan dan uitkomst bieden. Wij als huisartsenpraktijk De Nieuwe Vesting plaatsen beide. Een spiraal is 5 jaar werkzaam en een staafje is 3 jaar werkzaam. Het spiraaltje wordt vaginaal ingebracht en het staafje wordt onderhuids geplaatst in de bovenarm. We geven in dat geval de voorkeur aan de arm waarmee je niet mee schrijft. Indien u een spiraalplaatsing of een staafje wenst, graag eerst even telefonisch contact met de assistent (035-6943810).

 

In onze praktijk vindt echografie plaats. Reinoud Sprenger (huisarts) maakt onder andere echo’s van de buik en van de benen. Indicaties voor een echo kunnen zijn: buikpijn, bloedafwijkingen, controle of het spiraaltje goed zit en de verdenking op een trombosebeen.

 

Huisartsenpraktijk De Nieuwe Vesting leidt toekomstige huisartsen op. De huisarts in opleiding (AIOS, voorheen HAIO) is reeds al arts en is bezig met de specialisatie tot huisarts. De huisartsopleiding duurt gemiddeld 3 jaar. De AIOS is een jaar werkzaam in onze praktijk en draait zijn of haar eigen spreekuur. De spreekuren vinden plaats onder supervisie van huisarts A. Schoemaker of R. Sprenger. Een afspraak inplannen voor het spreekuur van onze AIOS kan via de Webapp en per telefoon (035-6943810).

 
Translate »

Onze WebApp

Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul met formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)

– Actueel medicatieoverzicht

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Nog geen account?

Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalrecept Bestellen

Verwijderen
Call Now Button Ga naar de inhoud