Corona crisis

Corona crisis

Op dit moment wordt de wereld overrompeld door de Corona-crisis: een voor ons allen vreemde en onwerkelijke situatie. Onze huisartsenpraktijk werkt, met vele anderen in Nederland, hard om deze crisis het hoofd te bieden.

 

Onze aandacht is voor het grootste deel gericht op de corona-crisis, maar we blijven natuurlijk ook garant staan voor alle andere dringende zorgbehoefte. Het is bij zorgvragen belangrijk om nu altijd eerst telefonisch contact op te nemen met de praktijk. Wij kunnen dan inschatten of u op de huisartsenpraktijk beoordeeld kunt en mag worden, of dat dit elders moet gebeuren.

 

Zodra het kan, wordt de huisartsenzorg genormaliseerd: we zullen de ontstane achterstanden inlopen en zorgdragen voor de continuïteit van uw zorg. Tot die tijd kunt u voor al uw vragen (op doordeweekse dagen, van 8:00 tot 17:00 uur) bij ons terecht per telefoon (035-6943810), e-mail aan de assistente (assistente@denieuwevesting.nl) of e-consult. De huisartsen zullen zoveel mogelijk telefonische consulten doen om klachten te beoordelen en te behandelen.Translate »
Call Now Button